cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Inaugurada la variant d'Inca

L'autopista Palma-Inca té des d'ahir cinc quilòmetres més de recorregut

58598

Jaume Matas, Mabel Cabrer i Pere Rotger inauguraren ahir la nova variant sud.

L'autopista de Palma a Inca té des d'ahir cinc quilòmetres més de recorregut. El president del Govern, Jaume Matas, acompanyat de la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer; del batle d'Inca, Pere Rotger, i dels representants dels diferents ajuntaments de la comarca, inauguraren ahir la variant sud d'Inca, que permetrà descongestionar de trànsit el centre de la capital del Raiguer.

L'obra, amb un pressupost de prop de 25 milions d'euros, suposa una prolongació de l'autopista Palma-Inca (PM-27) i connectarà, una vegada acabin les obres que ara s'executen, amb la nova autopista Inca-sa Pobla, en construcció previsiblement fins al proper mes de març. S'evitarà així que tot el trànsit que es dirigeix des de Palma fins a sa Pobla, Pollença i Alcúdia hagi de travessar necessàriament Inca. Una mitjana de 30.000 vehicles diaris utilitzaran aquesta via alternativa a la carretera vella que travessa la ciutat.

Encara que la inauguració oficial de la variant es va fer celebrà ahir a les 10.30 hores, la carretera no obrí al trànsit rodat fins a les quatre del capvestre i és que els operaris havien de desmuntar prèviament l'envelat gegant instal·lat a la via per a la presentació oficial davant la premsa, representants del món empresarial i turístic i batles i regidors de la comarca. També ultimaven detalls.

Tots els assistents comentaren que l'obra oferirà una major qualitat de vida als inquers i més seguretat viària.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris