nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

El pare de la dona assassinada a sa Pobla millora de les lesions

Cristòfol Ros, de 82 anys, continua ingressat però està fora de perill

E.B./G.P. Palma.
Cristòfol Ros, el pare de la dona assassinada a sa Pobla, millora de les ferides que patí quan fou atacat pel sospitós quan auxiliava la seva filla, Margalida Ros Rodríguez, de 56 anys. Cristòfol Ros, de 82 anys, continua ingressat a l'hospital de Son Dureta. Una portaveu del centre explicà ahir que dissabte a la nit Cristòfol fou operat i li cosiren les ferides; «el pronòstic és reservat, però no es tem per la seva vida i en els pròxims dos o tres dies li donarem l'alta».

L'agressió es produí dissabte dematí. Evaristo Díaz Ventura, de 69 anys, discutia amb la seva dona, Rita Hartkopf, alemanya de 60 anys, qui és invàlida.

Margalida Ros cridà a la porta i exigí a l'home que deixàs de maltractar la dona. Tot seguit Evaristo la colpejà amb una botella de cava fins que li causa la mort i quan el vidre es trencà li tallà el coll.

Cristòfol Ros, alertat pels crits, acudí en auxili de la seva filla, però també fou atacat pel sospitós. La dona de l'agressor també fou agredida i fou traslladada a Son Dureta. La mateixa portaveu de l'hospital explicà ahir que Rita «té l'alta mèdica, però roman a l'hospital i demà (avui) treballarem amb ella per cercer una solució», ja que està postrada en una cadira de rodes i necessita assistència perquè no pot desfer-se'n per si mateixa.

La Guàrdia Civil continua les gestions en relació amb el cas. Evaristo Díaz continua detingut en les dependències de la Benemérita, a Pollença, per prendre-li declaració, i demà podria ser posat a disposició judicial.

L'assassinat de Margalida Ros, presumptament a les mans del seu veí Evaristo, era ahir el tema principal de conversa als carrers i bars del poble.

Els veïns es mostraven incrèduls davant de l'ocorregut i alguns, que s'estimen més no donar a conèixer els seus noms, manifestaren que Evaristo és un «bon home, afectuós i estimava moltíssim l'alemanya», deien.

Volien desmentir així els rumors que circulaven dissabte sobre un presumpte maltractament d'Evaristo a la seva esposa invàlida. «Els darrers mesos se'ls sentia discutir però era ella qui li cridava sense cap motiu, no em crec que ell la maltractàs, en tot cas era a l'inrevés», explicava ahir una altra veïna del mateix carrer.

Ambdues comentaven, a les portes de la casa de la morta, com «Evaristo acompanyava la seva dona a tots els llocs, la duia al metge, a rehabilitació, era molt atent amb ella». «Una cosa molt grossa hagué de passar, que ell se sentís amenaçat», destacaren.

Les veïnes explicaren que la morta Margalida Ros, coneguda com «Mata-Hari», no estava molt ben vista al poble, «amb el seu cos una dona pot fer el que vulgui, però en fi, crec que és millor no parlar», deia una d'elles.

Els veïns explicaren que entre agressor i víctima hi havia un deute econòmic pendent, de 200 euros, que també podria haver desencadenat la discussió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris