nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

Son Cànaves, un greuge més a la Real

El PSOE acusa Cirer d'incomplir la promesa de rehabilitar aquest casal per a usos de la barriada

Son Cànaves s'ha constituït en un nou greuge de Catalina Cirer a la barriada del Secar de la Real. Tot i les reiterades promeses de l'equip de govern conservador, la recuperació d'aquesta finca no té a hores d'ara data d'inici ni pressupost. El grup municipal del PSOE exigeix la rehabilitació urgent de les cases, atesa la situació «d'insalubritat i poca higiene» dels seus voltants en l'actualitat».

Santi Morey, regidor socialista, explicà que «el seu estat actual afecta de manera important l'àrea residencial que l'envolta. A més, els nombrosos elements estructurals que es troben en mal estat representen un perill objectiu». L'edil recordà que «fa més de deu anys que el PP promet als veïns del Secar de la Real la rehabilitació de Son Cànaves, i encara ara no s'ha fet cap passa en aquest sentit». Els socialistes aposten per un «centre multifuncional» en aquesta finca.

La possessió de Son Cànaves és un edifici singular que té una ubicació destacada, enmig d'una urbanització de nova construcció a la barriada del Secar de la Real. Habitatges unifamiliars i plurifamiliars envolten aquesta finca emblemàtica, de propietat municipal i que des de fa tres anys està pendent de la seva rehabilitació com a casal de barri.

«Des del PSOE, consideram que Son Cànaves es podria destinar a un centre multifuncional, en el qual tingués cabuda tota una sèrie de serveis d'utlitat per als habitants de la zona», manifestà el regidor socialista.

Entre algunes de les funcions possibles, hi figuren les següents: un centre cultural amb sala d'exposicions, una biblioteca, aules per a diverses activitats i tallers, sala de projeccions i conferències, centre de salut i local per a les entitats. «Tanmateix "insistí Morey", aquests serveis s'han de decidir de manera conjunta amb els veïns del Secar de la Real».

El representant del grup municipal socialista destacà la necessitat d'actuar «de manera urgent i consensuada amb els residents», de manera «que les decisions preses siguin les millors» per al conjunt d'aquesta barriada de Ciutat. A més, Santi Morey recordà que el febrer passat el PP, tot i haver votat en contra d'una proposició del PSOE relativa a la rehabilitació de Son Cànaves, hi anuncià una intervenció imminent. Al cap de vuit mesos, encara no s'ha realitzat cap passa en aquest sentit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris