cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

El Govern inaugurarà la variant sud amb autobusos descapotables

Els operaris enllestien ahir els detalls de l'obra que s'estrena demà

Una desena de camionetes i prop de vint operaris feien feina de valent ahir a l'entrada de la variant sud, que demà inauguraran el president del Govern, Jaume Matas, la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, i el batle d'Inca, Pere Rotger.

Pintant els vorals, traient els plàstics dels nous senyals, arreglant les palmeres o enllestint l'escultura de ferro que ocuparà la nova entrada a Inca, ahir els operaris no aturaren de fer feina en tot el dia per tenir-ho tot impecable de cara a una fastuosa inauguració que, segons fonts consultades per Diari de Balears, costarà fins a 72.000 euros al Govern i per la qual s'ha muntat un gran envelat on es faran projeccions del que ha estat l'obra i on se servirà a més un suculent aperitiu a tots els assistents. La sorpresa de l'acte, però, la posaran els autobusos descapotables que s'han llogat per mostrar a la premsa i als assistents el tram de prop de 5 quilòmetres d'autopista d'aquesta nova via cabdal per descongestionar el trànsit de les rotondes de la ciutat d'Inca.

Cal recordar que aquest projecte és una prolongació de l'actual autopista d'Inca (PM-27) i que, en un futur, enllaçarà amb l'autopista fins a sa Pobla que actualment està en construcció. L'obra començà a construir-se el febrer de 2004 i els problemes amb l'enllaç de la carretera d'Alcúdia han fet que la seva estrena s'hagi endarrerit uns mesos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris