nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

Un tècnic independent informarà sobre les obres del Corral Serra

El PSOE i el PSM sospiten que excedeixen el volum permès per llei

Un tècnic independent contractat per l'Ajuntament de Santa Margalida elaborarà un informe per determinar si les obres que s'executen al Corral Serra s'adequen al vigent Pla director sectorial per a la gestió dels residus urbans de Mallorca o si, com sospita el PSOE, sobrepassen el volum permès.

Aquesta setmana, el ple de la Sala aprovà la proposta a iniciativa del PSOE i del PSM, amb el suport d'UM i amb l'abstenció de l'equip de govern municipal (PP-CPU). La moció del PSOE i del PSM exigeix també a l'empresa Tirme que, en un termini màxim de dos mesos, ofereixi un dia de portes obertes, durant el qual tots els ciutadans i les ciutadanes del municipi poguin visitar el conjunt d'instal·lacions del complex esmentat.

Així mateix, l'Ajuntament rebutjarà l'actual revisió del Pla director sectorial per a la gestió dels residus urbans, que du a terme el Consell de Mallorca i que possibilita l'ampliació de les dependències del Corral Serra en més de 40.000 metres quadrats. L'equip de batlia ha decidit presenta-hi les al·legacions que trobi oportunes.

La moció conjunta que el PSOE i el PSM presentaren en el ple recorda que «el Corral Serra ha significat per al nostre poble una lluita dels ciutadans contra la degradació d'una zona emblemàtica del nostre municipi». A més, sol·licita a les autoritats municipals «que es preocupin d'una manera seriosa per la preservació del nostre territori, ja que gairebé tots els partits polítics amb representació a la Sala es comprometeren, a través dels seus programes electorals, a la regeneració del Corral Serra».

El portaveu socialista al Consistori margalidà, Miquel Cifre, retragué als representants de Can Picafort Unit que no hagin pres partit en aquest assumpte, tot i la proximitat de la planta de tractament amb la zona turística de Can Picafort i Son Serra de Marina.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris