algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

La indústria i l'artesania local foren protagonistes de la Fira d'Octubre

Tot i la pluja els carrers més centrics acolliren una oferta atractiva

La Fira d'Octubre d'Algaida s'ha vist marcada sobretot per la promoció de la indústria i de l'artesania local, com també per una àmplia i variada oferta cultural, lúdica i gastronòmica que, tot i el mal temps, omplí ahir els carrers més cèntrics de la localitat.

Així, els visitants podien gaudir d'una extensa mostra oferta per les empreses, els professionals i els artesans del poble. S'hi podien veure articles de ceràmica, el vidre tallat a mà, la restauració de mobles antics i altres productes gastronòmics. El comerç just i solidari, igual que les entitats i les associacions del municipi, també hi tenien el seu propi espai.

D'altra banda, els algaidins podien comprovar com quedaran el cementeri i la plaça de Pina després de la reforma, ja que se n'exposaven els plànols en color.

Una de les mostres que més cridaren l'atenció, sobretot dels infants, fou la d'animals exòtics, que s'ubicava davant la seu de la Cooperativa. Exemplars com els guanacs o les ovelles iranianes sorprengueren els assistents.

Una de les novetats d'enguany fou una exposició que acollí el casal Pere Capellà sobre l'obra de palma cedida per l'Ajuntament de Capdepera, que ha dedicat el 2005 a l'Any de la Llata. Al mateix indret, hi havia exposades imatges de l'Agrupació Fotogràfica d'Algaida.

Entre altres, assistiren a la Fira les autoritats locals, encapçalades pel batle, Jaume Jaume, acompanyat pel president del Parlament, Pere Rotger; la consellera de Presidència, Rosa Puig; i el diputat socialista Francesc Antich. La jornada d'ahir finalitzà cap a les 14.00 hores. Un ruixat obligà els participants a arreplegar els expositors a corre-cuita.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris