nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Un dia més d'embossos a les carreteres

Les obres i la pluja caiguda provocaren retencions de trànsit, sobretot a Palma

Ahir les carreteres de Mallorca tornaren a viure embossos, situació que s'agreujà per les pluges caigudes al llarg del dia. Malgrat que les precipitacions foren moderades, a Balears es va demostrar una vegada més que una petita quantitat d'aigua és capaç de generar molts problemes i importants embossos de trànsit, sobretot a Palma.

Dos exemples d'això foren les retencions que es van formar a l'autopista de l'aeroport i a la carretera de la Universitat. En el primer cas, a l'altura de Fires i Congressos, la pluja va propiciar un accident lleu, amb quatre cotxes implicats, però suficient per crear un gran embós que arribà fins al desviament del Coll d'en Rabassa. A això s'uniren les obres de canalització del sistema de gestió del trànsit que començaren ahir i que provocaren embossos al ramal d'incorporació des de l'aeroport cap a Palma.

A la carretera de la UIB, el factor meteorològic es va afegir a les obres de construcció de l'autopista que s'estan realitzant i que donaren lloc a llargues i lentes coes de vehicles sobretot a primera hora del matí i al migdia, quan els alumnes arriben o se'n van de la Universitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris