nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

Les casetes de la fira de Nadal es faran al taller de la presó de Palma

L'Ajuntament destinarà 180.000 euros a promoure aquesta iniciativa

L'Ajuntament de Palma encarregarà als tallers de la presó de Palma la construcció de 40 casetes de fusta i ferro per a la fira de Nadal. Per aquesta iniciativa de caire social, promoguda des de la Regidoria de Sanitat i Consum, es destinarà un total de 180.000 euros. La Junta de Govern aprovà la proposta que es desenvoluparà conjuntament amb el Ministeri d'Interior.

Tot i que està pendent de ser signat per ambdues parts, Cort i la direcció general d'Institucions Penitenciàries tenen un conveni per fomentar i afavorir la cooperació institucional en l'organització de programes i projectes d'intercanvi. Davant la coincidència manifestada entre la Corporació local i l'Estat per promoure la rehabilitació i la reinserció social dels reclusos, la proposta abans esmentada pretén incidir sobretot en aquests continguts.

Ara, l'Ajuntament de Palma ha vist com a través d'aquest conveni pot aconseguir l'objectiu de posseir una infraestructura estable i uniformada per a la tradicional fira de Nadal i altres esdeveniments semblants. Alhora, també s'aconseguiria el doble objectiu de fomentar els treballs productius entre els interns en els tallers del centre penitenciari.

Rehabilitació i reinserció social mitjançant un treball que pot repercutir en benefici de tota la societat. L'empresa ARQ-MAQ és l'única autoritzada per fer aquesta feina i, per tant, serà l'encarregada de coordinar la tasca. La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma acordà ahir, després de la proposta de la Rrgidoria de Sanitat i Consum, aprovar una partida de 180.409 euros per a la construcció de 40 casetes de fusta i de ferro galvanitzat. En tot cas, abans s'haurà de definir les característiques d'aquestes infraestructures per així unificar la imatge de la fira de Nadal de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris