algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

El mercat i una cursa ciclista deixen tota la ciutat col·lapsada

Centenars de conductors quedaren atrapats entre rotonda i rotonda

Una cursa ciclista, el mercat dels dijous i les feines de construcció d'alguns trams de la variant sud feren que Inca quedés incomunicada ahir dematí, entre les 11.00 i les 13.30 hores.

Així, creuar Inca des de Palma en direcció a Alcúdia i viceversa es va convertir en un suplici per als conductors que estigueren retinguts més de mitja hora entre rotonda i rotonda. La prova ciclista, que tenia com a lloc de sortida i d'arribada el Puig de Santa Magdalena, obligà a tallar el trànsit en dues ocasions durant el matí i deixà una gran filera de cotxes aturats des de l'entrada de Palma fins a la sortida cap a Alcúdia.

La pitjor part, però, se l'endugueren els conductors d'Inca, que, entre les 11.30 i les 13.00 hores, hagueren d'estar gairebé una hora al volant per poder creuar la ciutat, en coincidir els col·lapses de les rotondes amb el dia de mercat.

Devers les 12 la coa de cotxes atrapats ja feia més d'un quilòmetre i anava des de la carretera de Selva fins a l'avinguda Reis Catòlics. Els conductors més desesperats no dubtaren a utilitzar el clàxon per intentar calmar els nirvis. També la Gran Via i el carrer General Luque quedaren col·lapsats i la inauguració de la Mostra de Cuina hagué de retardar-se uns minuts perquè l'encarregat de portar les entrades des de Palma arribà tard.

Les obres del soterrament del pas a nivell de Crist Rei agreujaren encara més el caos en tancar-se provisionalment el pas de l'avinguda Antoni Maura en direcció a l'estació, la qual cosa obligà els conductors a voltar per sortir d'Inca per General Luque o per la Gran Via.

Per més inri, les obres de la cada vegada més imprescindible variant sud continuaven ahir a l'altura de Sineu amb operaris que enllestien els detalls de l'infraestructura que s'estrenarà el proper dilluns.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris