nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

La grua d'un camió causa destrosses al recinte firal del Polígon de Llevant

El braç articulat s'enganxà amb uns cables, colpejà un fanal i arrabassà les planxes

86042

Els danys en el lateral del recinte foren abundants, ja que foren arrencades diverses plaques verticals.

El vehicle marca Pegaso, amb plaques de matrícula IB-4269-CP, circulava a primera hora del matí pel carrer Montevideo i a l'altura de la confluència amb Ciutat de Querétaro es produí l'accident. El braç articulat de la grua estava estès i abans que el conductor pogués reaccionar es va enganxar amb un cable elèctric, que arrossegà un fanal. Tot seguit, diverses plaques verticals d'uns vuit metres d'altura del recinte firal varen ser arrencades, i es precipitaren sobre dos vehicles estacionats. Quan el xofer aturà el camió, els danys materials eren abundants.

Des de la Conselleria de Comerç s'informà que els directius de Fires i Congressos, al costat d'efectius de la Policia Local, varen ser els primers a valorar la situació. Els tècnics, així mateix, comprovaren que l'estructura general de l'edifici no estava afectada. Les plaques deformades varen ser retirades de la vorera i es constatà que els desperfectes als dos vehicles no eren molt greus, ja que les planxes d'alumini són lleugeres.

Els efectius de la Policia Local contactaren amb el conductor del camió i s'interessaren per les circumstàncies de l'accident. El treballador explicà que tot havia ocorregut molt depressa i que amb prou feines havia tingut temps de reaccionar.

Ahir estava prevista una celebració del Club Elsa al recinte del polígon de Llevant i no fou necessari suspendre-la perquè els danys estaven localitzats a la part posterior de la nau, en un lateral. L'esvoranc obert per la grua serà reparat en les pròximes hores, amb la instal·lació de noves plaques verticals, i mentre no es repari la deficiència el recinte comptarà amb vigilància exterior i interior a qualsevol hora. El fanal que fou tombat pel cop va haver de ser finalment arrabassat, ja que amenaçava de caure sobre la calçada.

Amb tot, i malgrat l'espectacularitat de l'accident, no hi hagué cap lesionat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris