cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
22°

El Palau de Congressos accelera la construcció d'hotels urbans a Palma

El pròxim establiment que obrirà les seves portes és el Continental

La plasmació del projecte del Palau de Congressos de Palma, les obres del qual començaran a final de l'any que ve o a principi del 2007, ha accelerat els plans de construcció de nous hotels urbans a Palma, que s'afegiran a l'àmplia i diversificada oferta ja existent.

Quan el Palau de Congressos sigui una realitat, Palma es convertirà en un dels principals enclavaments de la Mediterrània per a congressos i convencions. Aquest fet repercutirà de manera directa en l'ocupació de la planta hotelera de la ciutat i crearà més demanda de places d'allotjament turístic.

Durant els darrers deu anys, s'ha produït un autèntic «boom» en la construcció d'hotels urbans a la capital balear, amb un increment del 25% en el nombre d'establiments, que encara augmentarà més. La Conselleria de Turisme valora de manera molt positiva aquesta circumstància, «perquè s'ha creat un nou producte que no existia a Palma, un producte molt demanat per tots els mercats, ja que té una comercialització excel·lent i un valor afegit en matèria arquitectònica, sobretot ara que es rehabiliten edificis protegits i zones del nucli antic de Palma».

El pròxim hotel que obrirà les seves portes serà el Continental, de quatre estrelles i amb 52 habitacions, ubicat al final del carrer de Catalunya, a la cantonada amb la zona dels Molins. Propietat de la família Sastre -Comercial Bordoy-, permetrà recuperar el nom de l'hotel Continental, ja que existia un establiment amb aquest nom al carrer de Sant Miguel, situat davant l'església homònima, però desaparegué a mitjan segle passat.

Es registra la circumstància que l'establiment era també propietat de la família Sastre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris