cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
25°

Les obres de la carretera de Manacor creen cinc punts conflictius en set km

La intersecció entre les carreteres de Montuïri, Porreres i Manacor inclou tres rotondes

Tots sabem que quan es realitzen obres a les nostres carreteres durant alguns dies, setmanes o fins i tot mesos, hem de sofrir petits talls de trànsit o desviaments provisionals, que de vegades en despisten més d'un. Aquest és el cas de l'actual carretera de Manacor en el tram que separa les localitats d'Algaida i de Montuïri, el pròxim que s'ha de desdoblar.

En set quilòmetres hi trobam fins a cinc punts conflictius, i moltes altres incidències, com ara la impossibilitat d'accedir a les finques d'una banda o l'altra de la via.

Però els principals punts conflictius, i que provoquen més d'un maldecap als conductors, vénen tot d'una que s'acaba el desdoblament actual. Així, després de la rotonda d'Algaida, es passa de tres carreteres diferents a una de sola amb dos carrils, i amb moltes marques al paviment.

Després, si seguim en direcció a Montuïri, arriba una desviació problemàtica. Són molts els conductors que gairebé s'aturen quan són enmig, perquè no coneixen la carretera i no saben per on han de prendre.

Un poc més endavant, i per la mateixa carretera, resulta impossible accedir a la de Porreres. El pas ha quedat tallat, per culpa de la construcció d'un pas elevat, cosa que provoca un pas continu de camions carregats de terra i, per tant, retencions constants.

Els altres punts conflictius es localitzen a les dues entrades a Montuïri. El primer, senyalitzat amb cons, no provoca gaires problemes. Ara bé, a l'entrada de la intersecció situada a la carretera entre Montuïri a Porreres, s'ha passat d'una rotonda a tres. Allà s'hi construeix un pas soterrat que unirà els dos municipis del Pla.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris