nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

El Govern balear cerca una finca per crear el primer centre d'aprenentatge de caça

C. MORENO. Comarques.
Després de la posada en marxa del primer vedat social de caça a Mallorca, la Direcció General de Caça de la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear centra ara els seus esforços en la recerca d'una finca on es pugui ubicar el primer centre d'aprenentatge cinegètic.

Així ho anuncià ahir el director general de Caça, Antoni Gómez, durant la presentació del nou vedat social a la finca de Santiani, situada al terme municipal de Campanet. De moment, la Conselleria no ha trobat cap espai per a la instal·lació del futur centre de formació, però la idea del director general és que la finca triada s'ubiqui al Pla de Mallorca.

En aquest sentit, Gómez explicà que «ara tramiten el lloguer d'aquest nou centre cinegètic, que serà el primer de les Balears que inclourà una escola de caça, i en el qual es podran practicar totes les modalitats existents a les Balears». «Així mateix, els aficionats a aquest esport tindran un camp de tir on podran dur a terme les seves pràctiques», va indicar el responsable autonòmic.

El Govern també treballa en la nova llei de caça. La proposta de millora de la legislació ha estat ben acollida pels diferents col·lectius de caçadors, segons els quals la normativa antiga havia quedat «obsoleta». Amb la nova, només podran practicar aquest esport als espais que estiguin gestionats, per la qual cosa resultava necessària l'obertura dels diferents espais i serveis a la finca de Santiani.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris