cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

La Sala soluciona els problemes de seguretat ciutadana dels joves

Alguns alumnes de l'Escola de Música havien sofert agressions verbals

En una reunió a tres bandes entre l'Ajuntament, representants dels pares i de les forces de seguretat de Felanitx, Policia Local i Guardia Civil, es reuniren per tal de cercar una solució al problema de la seguretat ciutadana que afecta sobretot els joves en edat escolar. Aquests problemes ja havien aparegut en altres reunions i la batlessa havia assumit solucionar aquest problema.

Així, la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, i els regidors Pep Covas i Jaume Obrador es reuniren amb els directors de les dues escoles de Felanitx, representants de les Amipas i membres de la Policia Local i la Guàrdia Civil, per solucionar sobretot i principalment els problemes que hi ha entorn a l'escola de música de la localitat.

Aquesta escola està ubicada als afores de la localitat, i diferents grupets de joves incontrolats, havien causat agressions verbals a alguns dels alumnes de l'escola, fet que havia motivat les queixes i denúncies dels pares. La reunió es produí per tal de posar fil a l'agulla a aquesta situació.

La batlessa de Felanitx, Catalina Soler, assenyalà, després de la reunió, que «s'han arribat a acords, i avui -per ahir- mateix ja s'incrementarà la presència policíaca a l'entorn de l'escola de música». Així mateix Catalina Soler, digué que «aquest era un compromís que havia assumit, i havíem decidit reunir-nos a l'inici del curs per solucionar els possibles problemes».

Així sembla haver-se arribat a una solució perquè no es tornin a repetir aquests incidents a l'entorn de l'escola de música, el que s'ha fet ha estat incrementar la presència de la Policia en els llocs més conflictius.

Amb aquestes trobades entre diferents col·lectius el que es vol és que uns i altres coneguin les queixes i problemes de les altres associacions, d'aquesta manera des de l'Ajuntament de Felanitx volen solucionar els possibles problemes de seguretat ciutadana que afecten el municipi de Felanitx i sobretot els més joves del poble.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris