nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

El Govern denega l'autorització d'obertura del polèmic càmping

L'establiment té obert un expedient de demolició per part del Consell

La Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears ha denegat l'autorització d'obertura del polèmic càmping de la Colònia de Sant Pere, al terme municipal d'Artà, revocant d'aquesta manera l'autorització prèvia atorgada l'any passat.

El 18 d'octubre del 2004, Turisme va concedir a l'entitat UPA SA una autorització prèvia d'adequació a la normativa vigent amb reducció de 500 a 355 places, entre les quals existien 6 unitats destinades a personal i de 177 a 110 parcel·les.

Abans de procedir a l'obertura, era necessari acreditar una sèrie de documents tals com la llicència municipal d'activitats o la legalització del projecte d'adequació a la normativa turística vigent.

La concessió de l'autorització tingué lloc sense perjudici de la resta de permisos preceptius que altres administracions havien d'atorgar, sobretot dels urbanístics o d'activitat i la declaració d'interès general.

Convé recordar que el Consell ha obert expedient de demolició d'aquest establiment per obres realitzades sense llicència, i no legalitzables, a més d'haver imposat als propietaris una sanció econòmica de prop de 700.000 euros.

La propietat hi ha anat presentant diverses al·legacions enguany, però finalment des del Govern han considerat que no s'ha acreditat el projecte d'adequació a la normativa turística vigent d'aquest establiment, per la qual cosa no es pot procedir a la seva obertura.

S'ha d'esmentar també que l'Ajuntament d'Artà no li ha concedit la llicència d'activitats i aquest estiu el càmping ha estat tancat.

D'altra banda, el Consell de Mallorca ha reiniciat l'expedient sancionador contra la propietat del Càmping, ja que havia caducat. La Comissió Insular d'Urbanisme va decidir tornar-lo a obrir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris