algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Més de 50 exemplars participen al Concurs de Cavalls de Pura Raça

Un públic nombrós gaudí amb la mostra d'antiguitats i l'exhibició de 4x4

N.L. Llucamjor.
Llucmajor encara fa festa. L'acte central d'ahir fou el XV Concurs Morfològic de Cavalls de Pura Raça Mallorquina, amb més de 50 exemplars. Aquesta convocatòria reuní molt de públic de totes les edats, que gaudí admirant els animals.

Llorenç Payeras, president de l'Associació de Criadors de Cavalls de Pura Raça Mallorquina, explicà que enguany ha augmentat la participació i que, per tant, s'han hagut d'ampliar els espais habilitats per al manteniment dels exemplars. Aquesta raça mallorquina, antany en declivi, es troba ara en un dels seus millors moments i és en certàmens d'aquesta índole on queda més patent l'esforç realitzat per l'Associació i pels propietaris.

En el concurs d'ahir, la campiona júnior va ser Neu (LP); el campió júnior, Vent de Son Lluc; la campiona sènior, Móra (SP); i el campió sènior, Romaní (LP). Quant al trofeu concedit per l'Ajuntament de Llucmajor, que distingeix el millor criador, va ser precisament per a Llorenç Payeras, president de l'agrupació esmentada. Per acabar, el premi destinat al millor cavall semental va ser per a Valent.

En la mateixa jornada, es podia visitar la IV Trobada d'Artesans de Terra i el IV Mercat d'Antiguitats. S'hi concentraven més de vint estands d'artesans procedents de llocs tan diferents com Portugal, Barcelona o Conca, a més de tots aquells que cada any arriben a Llucmajor des de municipis mallorquins com Porreres, Marratxí, Algaida o Inca.

D'altra banda, també aixecà bastant d'expectació la IV Diada de 4x4, que congregà davant del Parc de Bombers nombrosos aficionats, molt atents per seguir la competició d'aquests vehicles, sempre trepidant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris