cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

El personal plantarà la Sala en l'acte d'inici d'obres de la nova residència

Continuaran protestant mentre no s'hagi firmat cap pacte d'empresa


No tenen res a celebrar. Avui, el personal fix de la residència municipal de Manacor deixarà plantats els responsables polítics en l'acte protocol·lari, de col·locació de la primera pedra, del nou centre geriàtric a la localitat, en senyal de protesta per la seva situació laboral.

En un comunicat, les treballadores no volen entrar a valorar el fet que la nova llar d'ancians sigui gestionada per una empresa privada, perquè «és feina dels polítics». «Però a nosaltres ens obliguen a canviar de lloc de feina -a la majoria la Sala les vol reubicar als centres de dia de Manacor i de Porto Cristo- després de molts anys de treballar amb gent gran a la qual hem agafat estimació i, a més, ens abaixen el sou. Què hem de celebrar?». Així s'expressen, referint-se a l'acte d'avui.

Afegeixen que «la nostra feina d'auxiliars d'infermeria està molt mal remunerada, i això ja ve d'enrere». «L'única manera de tenir un sou mínimament digne és gràcies als complements de treball en dies festius o en horari nocturn, i ara no tindrem ni això i tot». Aquesta és la seva afirmació sobre el fet que als centres de dia no s'hi treballa els vespres ni tampoc els dies de festa.

Per tot plegat, «hem decidit no assistir a l'acte de la posada de la primera pedra, en senyal de protesta pel menyspreu constant de l'Ajuntament de Manacor», conclouen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris