cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Les obres del metro impedeixen impartir classe a 10 aules de la UIB

La docència es fa en altres punts fins dia 17, que s'acabarà el renou

Les obres del metro a la Universitat de les Illes Balears (UIB) han provocat més problemes dels que s'havien previst inicialment. El renou que genera la perforació de l'espai on s'ha de construir la futura estació impedeix impartir classe a deu aules de la Facultat de Filosofia i Lletres, fet que ha obligat a traslladar els alumnes afectats a altres espais del campus universitari.

Segons fonts de la Universitat, un retard en l'inici de les perforacions, provocat per complicacions tècniques relacionades amb el terreny, ha suposat que coincidissin aquestes obres amb l'inici del curs. Davant la impossibilitat de realitzar classes a les aules de l'edifici Ramon Llull properes a l'actuació -el renou ho impedeix-, el Vicerrectorat d'Infraestrutures optà per desplaçar els alumnes afectats a la resta d'edificis però amb el compromís que el proper dia 17 podran tornar a les seves aules habituals.

L'edifici Ramon Llull acull les carreres de filologia catalana, filologia hispànica, anglesa, història, història de l'art, filosofia, treball social i geografia. Des de l'inici del curs, 3 d'octubre, els alumnes afectats han de desplaçar-se als edificis de Son Lladó -la sala d'actes acull alguna classe-, Gaspar Melchor de Jovellanos o Beatriu de Pinós, entre altres, sempre dins el campus.

El rector de la UIB, Avel·lí Blasco, va llevar importància als efectes de les obres del metro i recalcà que la prioritat del centre ha estat que els alumnes no perdin ni una classe per culpa del renou ni hagin de sortir del campus. Blasco recordà que les obres no afecten els accessos a la UIB i apuntà que en dues setmanes es recuperarà la normalitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris