cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Balears es presenta a la Passarel·la de Shangai amb més de 90 firmes

El conseller Cardona inicia avui el viatge a la República popular xinesa

El conseller de Comerç, Indústria i Energia, Josep Juan Cardona, iniciarà avui una visita de promoció de Balears a Xina, que inclourà l'organització de la primera Passarel·la Cinc Estrelles Shangai amb la participació de 91 firmes de moda de les illes.

Cardona visitarà les ciutats xineses d'Hangzhou i Zhenjiand, a la província de Jiangsu, per ratificar dos acords firmats amb els governs municipals per dur a terme accions conjuntes en l'àmbit comercial, industrial, cultural i turístic. Així mateix, presidirà dos actes de promoció de la indústria de la moda i el sector agroalimentari de les illes que es faran, sota el lema «Cinc Estrelles Shangai» els dies 13 i 14 d'octubre al Gran Teatre de Shangai, organitzats per la Conselleria i el Consorci per al Desenvolupament Empresarial de Balears.

El dia 13, un total de 91 empreses de moda participaran en la I Passarel·la Cinc Estrelles Shangai, de les quals 28 són del sector del calçat, 14 de confecció en pell, 14 de bijuteria i 21 de moda, a les quals se sumen la proposta de vuit joves creadors i 6 dissenyadors de joies.

El dia 14 serà el torn de la promoció agroalimentària, amb un programa que inclou música i dansa i un sopar degustació elaborat amb plats i ingredients típics de les Balears. L'acte, que tindrà lloc al Gran Teatre de Shangai, comptarà amb la presència d'autoritats locals, representants del Consolat espanyol, mitjans de comunicació especialitzats en gastronomia, etc.

El baríton menorquí Lluís Sintes, la soprano mallorquina Isabel Rosselló, el pianista David Mohedano i els ballarins Juan Luis Cruz i Mayka Barrientos obriran la jornada amb actuacions, amb els alumnes del Conservatori de Música i Dansa de les illes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris