cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Un jutge condemna Cort per haver negat informació al grup d'EU-EV

El grup municipal acusa Cirer de «manca de transparència i joc brut»

El Jutjat d'allò Contenciós número 2 de Palma ha comdemnat l'Ajuntament de Palma a facilitar al grup municipal d'EU-EV l'accés a «tot allò que figura als diferents serveis municipals». Aquesta és la segona vegada que les instàncies judicials dictaminen en contra de l'equip de govern conservador de Catalina Cirer per qüestions relacionades amb «la transparència política i els drets de l'opisició».

El contenciós interposat per Esquerra Unida-Els Verds l'octubre del 2004 denunciava la negativa de Cort a facilitar l'accés dels regidors del grup municipal a quatre expedients informatius. La documentació feia referència a «escàndols produïts dins l'Ajuntament i que tenien a veure amb el caràcter viciat d'un informe relatiu a la ubicació de Son Espases, l'existència de possibles suborns al departament de Llicències d'Activitats, el trucatge d'unes oposicions als bombers i al comportament presumptament irregular del cap del Cos de Bombers de Palma», precisà Eberhard Grosske, portaveu a Cort de la coalició d'esquerres.

Grosske exigí ahir a la batlessa, Catalina Cirer, que no presenti recurs i que rectifiqui la seva política de «manca de transparència i de joc brut». Així mateix, el polític recordà que la sentència considera que l'Ajuntament ha vulnerat els preceptes reguladors del silenci administratiu positiu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris