nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

La web de l'Ajuntament informa que Delgado governa amb un trànsfuga

El portal d'Internet assegura que Thomàs forma part de l'equip de govern municipal

79614

El lloc http://www.calvia.com/cat/Pages/Areas/ayun/admin/admin.htm


Dotze dies després que Carlos Delgado i Isidre Cañellas -en presència de destacats membres de les direccions regionals del Partit Popular i Unió Mallorquina- donassin per tancada la crisi de Calvià i per reestablert el pacte de Govern municipal, queda meridianament clar que l'acord assolit per populars i nacionalistes el passat 26 de setembre té cada pic més aparences de farsa.

El primer acte d'aquesta presumpta pantomima s'escenificà fa just una setmana quan el PP, amb el suport a contracor d'UM, rebutjà que el ple calvianer aprovàs una moció de condemna a l'episodi de transfuguisme protagonitzat per l'exedil d'UM, Joan Thomàs.

El segon el va treure a la palestra aquest diari en la seva edició de dimarts quan revelà que Thomàs -a través del seu home de confiança, Antoni Tirado- es convertirà, a l'ombra, en l'onzè regidor del PP, després que en els pròxims mesos UM cedeixi als populars la gestió de les àrees de Manteniment, Noves Tecnologia i Medi Ambient, i Delgado col·loqui Tirado al front de la direcció de les mateixes.

Ara, el tercer episodi d'aquest sainet el publicita sense cap pudor la pàgina web de l'Ajuntament de Calvià ja que informa que el «nou equip de govern municipal» queda format «pels 10 regidors del Partit Popular, 1 regidor d'Unió Mallorquina i un del grup mixt». És a dir, per als regidors Xavier Mas, José Manuel Ruiz, Luis Marín, Constantina Hernández, Teresa Martorell, Kate Mentink, Bartomeu Bonafé, Alberto León, Rafael Garau i el batle Carlos Delgado, per part del PP; el primer tinent de batle Isidre Cañellas com a representant d'UM i el trànsfuga Joan Thomàs com a únic edil del grup mixt.

La informació que atorga a Thomàs els galons de membre de l'equip de govern de l'Ajuntament es troba des del passat 30 de setembre (data en la qual s'actualitzà per última vegada la web) en l'apartat Administració municipal del bloc Àrees pertanyent al lloc a Internet www.calvia.com.

Després d'examinar la pàgina podria pensar-se que la inclusió del trànsfuga en l'Executiu municipal correspon a un error del webmaster, encara que no a l'obsolescència de la informació ja que es dóna compte de l'atribució a Isidre Cañellas de les àrees de Manteniment, Medi Ambient, Vies i Obres i Noves Tecnologies, a més de la seva condició de regidor delegat de Calvià Vila.

A més, l'actualitat de la informació publicitada a la xarxa també queda patent en el tractament de «setè tinent» de batle que s'atorga a l'edil Luis Marín. Cal recordar que Marín va assumir l'esmentada tinença després que Thomàs dimitís de tots els càrrecs que li havia procurat la militància a UM.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris