nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

La planta hotelera aprofitarà l'aigua de la depuració terciària

Servirà per a les cisternes dels banys i per a reg

La Conselleria de Medi Ambient del Govern balear i l'Ajuntament d'Alcúdia estan a punt de signar un conveni per a la posada en marxa de la depuració terciària en el municipi, una millora que servirà a més per reutilitzar l'aigua depurada en les cisternes dels banys dels diferents hotels de la zona, una iniciativa innovadora que encara està en fase d'estudi.

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcúdia explicà que «tot i que l'obra pot ser llarga ja tenim un projecte per reutilitzar l'aigua en la planta hotelera bé sigui per a ús sanitari en les cisternes dels banys o per a rec de jardins i zones verdes».

Melchora Gómez indicà que el projecte per reutilitzar l'aigua és possible perquè la depuradora és a prop de la planta hotelera del Port. Cal recordar que a altres municipis no turístics l'aigua depurada es reutilitza l'aigua per rec agrícola.

El ple de l'Ajuntament d'Alcúdia té previst aprovar al proper ple el conveni de col·laboració amb Medi Ambient per a la depuració terciària de les aigües del municipi. El projecte té un pressupost aproximat de 4 milions que pagarà el Govern.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris