nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Balears serà la seu de l'Observatori Internacional de Turisme i Esport

Urdangarin gestiona pel Govern una cita on acudiran el COI i l'OMT

Balears serà la seu de l'Observatori Internacional del Turisme i l'Esport, organisme al qual s'han adherit el Comitè Olímpic Internacional (COI) i l'Organització Mundial del Turisme (OMT). L'anunci fou realitzat ahir conjuntament pel president del Govern, Jaume Matas; pel president de l'Institut Nóos, Iñaki Urdangarin, duc de Palma, i pel director del Comitè Científic de l'Institut Nóos, Àngel Díaz.

Segons explicaren tot tres, la principal funció d'aquest observatori és fer de referent mundial en l'anàlisi i la intensificació de la relació entre el turisme i l'esport.

En aquest sentit, Mallorca acollirà cada any l'Observatori Internacional de Turisme i Esport «per definir estratègies a llarg termini en aquests àmbits» i «incorporar iniciatives», segons paraules de Díaz. A més, l'organisme impulsarà una xarxa internacional de destinacions esportives i generarà publicacions i informes. La primera cita tendrà lloc els pròxims 22, 23 i 24 de novembre sota el títol «Illes Balears Fòrum, Xarxa Global d'Esport i Turisme».

Matas, que no especificà el cost que té per al Govern la promoció d'aquest esdeveniment, admeté que ha acudit a l'Institut Nóos per la seva experiència i perquè Urdangarin «té una gran capacitat de relació i projecció internacional». De fet, el president reconegué que aquesta acció «és un luxe».

Per la seva part, Urdangarin assegurà que el compromís de l'Observatori amb Balears oferirà «una extraordinària projecció internacional de la Comunitat Autònoma».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris