nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Les obres de l'amfiteatre del parc de la Riera acabaran el novembre

La seva posada en marxa depèn de la finalització de la falca verda

L'amfiteatre del parc de la Riera gairebé està enllestit. Les obres acabaran el mes de novembre, tot i que la seva posada en marxa dependrà de l'acabament de la falca verda. Des del seu inici, a l'abril del 2004, el ciment d'aquest espai escènic a l'aire lliure és la primera cosa sòlida que es visualitza en el 'projecte estrella' de l'equip de govern de Cort.

A les imatges es pot veure l'estat actual de les obres. Ara mateix, només falten algunes grades i la llosa de l'escenari per deixar-ho tot a punt. L'amfiteatre donarà cabuda a 1.600 espectadors i acollirà tot tipus de representacions. L'espai s'ubica damunt l'antic solar de la Fira del Ram, a l'anomenada «zona B», a la intersecció del Camí de Jesus i el carrer Salvador Dalí.

Des de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma s'afirma que encara ara ningú sap quin ús es donarà a l'amfiteatre, si començaran les activitats una vegada acabades les obres o si esperaran a tenir-ho tot acabat. Per ara, la modificació del llit del torrent de la Riera i les grades d'aquest nou espai escènic són les úniques parts visibles des de la rotonda del cementiri de la futura falca verda.

El parc de la Riera serà la major zona verda de Palma, amb una superfície de 273.516 metres quadrats. Mentre les obres avancen, el seu finançament continua sent una incògnita, especialment després que el Ministeri de Medi Ambient retiràs dels seus pressuposts l'execució de les obres de l'aparcament subterrani del Camí de Jesus, uns 350.000 euros.

L'anomenada zona B, on s'ubica l'amfiteatre, s'estén des del Fortí fins al cementiri municipal, té una superfície de 117.000 metres quadrats i podria quedar enllestida el maig del 2006. Les obres corresponen a la primera fase de la falca verda.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris