nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

Un centenari turístic molt especial

Exministres, polítics socialistes i empresaris en un acte molt balear

L'acte turístic que va tenir lloc ahir al Palau de Congressos de Madrid, en ple passeig de la Castellana, es convertí en un autèntic reviva de cares conegudes d'aquest sector, tant en l'àmbit empresarial com en l'institucional i el polític.

Al marge dels familiars dels guardonats amb les medalles i amb les plaques al Mèrit Turístic, feia temps que no coincidien en un mateix lloc tants de «personatges». I és que era curiós veure Manuel Fraga, al costat dels també exministres José Barrionuevo, Claudio Aranzadi, Javier Gómez Navarro o Fernando de Liñán, exministres amb competències de Turisme des de l'any 1956.

Si l'acte d'inauguració del centenari ja va tenir un presentador conegut, com és Pedro Piqueras, el rei Joan Carles hi posà la cirera, ja que sense la seva participació l'esdeveniment no hauria resultat igual de lluït. La Corona ha apostat per la indústria turística.

El senador Joan Fageda va ser un dels pocs representants populars de les Illes al Palau de Congressos. El seu nou look l'ha rejovenit. Per contra, la representació socialista illenca fou prou nombrosa, to i el ple al Parlament autonòmic, amb Francesc Antich, Joan Mesquida, Antoni Costa, Ramon Socias o José Bellón com a punta de llança. El secretari general de la UGT, Llorenç Bravo, tampoc no es perdé l'esdeveniment.

El batle de Sóller, Carlos Simarro, es va desplaçar in situ a Madrid i va gaudir de l'acte. Com també el director de l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Londres, Ignacio Vasallo, o el president del grup Marsans, Gonzalo Pascual. I va ser digne veure per primera vegada tots els germans Fluxà, que estaven orgullosos de la medalla concedida al seu pare, Llorenç Fluxà. Pere A. Serra fou acompanyat per familiars i per directius el Grup Serra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris