nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

La recepció de la urbanització del Rasquell no és possible pels defectes al clavegueram

C. MORENO. Binissalem.
L'Ajuntament no pot fer la recepció de la nova urbanització del Rasquell, ja que ha detectat un seguit de deficiències a la xarxa de clavegueram i en la conducció de l'aigua. Abans de la possible recepció, els enginyers s'encarreguen de comprovar l'estat de les obres. Segons el seu dictamen, les instal·lacions poden funcionar, però no s'adapten del tot al projecte. Així, per evitar sorpreses durant els propers anys, l'Ajuntament exigeix a la junta de compensació i a l'empresa constructora que resolguin aquesta qüestió.

El nucli del Rasquell inclou devers 200 solars, i els problemes detectats podrien arribar a afectar un centenar de persones. De fet, s'ha de tenir present que encara no s'hi han traslladat tots els futurs residents.

Aquesta circumstància ha provocat que prou veïns de la zona es preocupin per l'estat de la urbanització. Per tot plegat, el Consistori manté reunions amb la junta de compensació i amb la constructora, en previsió de futures complicacions i perquè es corregeixin les deficiències.

Segons la junta de compensació, en un termini breu aquestes deficiències poden quedar esmenades, cosa que permetrà a l'Ajuntament procedir a la recepció de les obres. Fins que això no succeeixi, no es podran donar tots els permisos per posar els comptadors de corrent i d'aigua en cada una de les cases acabades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris