nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

L'Ajuntament liderarà la comissió de turisme a la xarxa de calls jueus

Cort ubicarà un centre d'interpretació de la seva cultura a Palma

La ciutat de Palma liderarà la comissió de turisme de la Xarxa de Calls Jueus de l'Estat. La nostra és una de les 21 ciutats que integren aquesta organització creada per a la preservació i promoció de la cultura jueva. A més, l'Ajuntament estudia ubicar, molt probablement a Can Bordils, el centre d'interpretació del call jueu de Palma.

La tinent de batle de Turisme, Francisca Bennàssar, i el regidor de Cultura, Rogelio Araújo, presentaren ahir matí el llibre Calls Jueus d'Espanya. Camins de Sefarad. L'Ajuntament ha col·laborat amb 6.000 euros en aquesta obra que recull el llegat històric jueu de les ciutats que integren la xarxa i de la qual és autor Pancracio Celdrán.

Bennàssar explicà que Palma s'ha oferit voluntària per organitzar un equip de treball que articuli nous circuits culturals que es puguin incloure en els paquets turístics. La idea surt del Pla Estratègic de Turisme i el seu objectiu és promoure un nou tipus de turisme cultural que afecti alhora diverses ciutats.

«Una vegada feta la tasca cultural i de disseny dels itineraris per dins la ciutat, només quedava per resoldre la tasca promocional. Palma és un referent turístic a seguir dins la xarxa de calls jueus», afirmà la responsable municipal de Turisme. Es tractaria de crear itineraris turístics a tot l'Estat que prenguin Ciutat com a destinació preferent.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris