nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Delgado fa una porta nova al despatx del trànsfuga

El batle autoritza la demolició d'un envà perquè no se'n critiquin les dimensions

88566

L'estat original del vestíbul contra incendis ha estat modificat amb una nova porta.


Les crítiques de l'oposició a les magnífiques dimensions del despatx que ocupa el regidor trànsfuga, Joan Thomàs, han obligat el batle de Calvià, Carlos Delgado, a través del director general de l'Ajuntament, Joaquín Legaza, a autoritzar la reforma de l'oficina on habitualment treballa l'exedil d'UM.

Tanmateix, sembla que la mesura urgent adoptada per Delgado el capvespre de dilluns no aconseguirà emmordassar els socialistes ni reduir la superfície de la sala d'operacions des d'on Thomàs gestionarà, a l'ombra, les àrees de Manteniment, Medi Ambient i Noves Tecnologies.

I és que malgrat les obres, Joan Thomàs continuarà ocupant el mateix despatx que utilitzava quan era tinent de batle, mentre que la seva mà dreta, Antoni Tirado, passarà a instal·lar-se en l'avantdespatx que precedeix el lloc de treball de Thomàs i que ocupava fins fa pocs dies qui era encara la seva secretària.

Així, per intentar demostrar que Thomàs disposa d'un despatx més petit, sense avantsala i independent, i obviant que l'habitacle de l'edil trànsfuga està connectat a l'estança que ocuparà Tirado a través d'una porta comunicant, Delgado i Legaza van acordar abans d'ahir la demolició parcial d'un envà perquè Thomàs pugui accedir al seu despatx habitual sense haver de travessar l'estança en la qual aviat s'instal·larà el seu home de confiança. Però segons ha pogut saber aquest diari, les obres esmentades vulneren la normativa contra incendis que han de complir els edificis públics.

Segons fonts dels serveis tècnics de l'Ajuntament de Calvià, les esmentades obres de reforma vulneren la normativa contra incendis perquè el nou portal s'ha obert en un vestíbul previ -o zona tallafocs- ubicat entre dues portes d'emergències resistents al foc que connecta l'escala d'incendis amb els ascensors i altres espais generals. A més, la porta que s'ha instal·lat no compleix els requisits de seguretat mínims ja que el material amb el qual està fabricada és vulnerable a les flames.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris