algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Una empresa de Castelló projecta construir un hipòdrom a Son Vivot

Tècnics de la inversora s'han posat en contacte amb Urbanisme

Una empresa privada de Castelló vol construir un hipòdrom al terme municipal d'Inca, i més concretament a uns terrenys situats a la zona de Son Vivot, molt propera als terrenys on es volia fer el parc temàtic.

Encara que no existeix una proposta formal a l'Ajuntament, segons ha pogut saber Diari de Balears representants dels arquitectes de l'empresa inversora s'han posat en contacte amb els tècnics municipals d'Urbanisme per tal de plantejar aquest projecte que en qualsevol cas necessitaria la declaració prèvia d'interès general dels terrenys.

El Pla Territorial de Mallorca ja preveu la possibilitat de construir un hipòdrom a Inca i de fet el situa a la zona de Son Bordils, al costat de la carretera d'Inca-Sineu, encara que el text obri la possibilitat de canviar-lo d'ubicació sempre que les instal·lacions siguin adequades perquè l'hipòdrom d'Inca pugui entrar en el circuit de corregudes que actualment es realitzen als hipòdroms de Son Pardo i Manacor.

El text del Pla Territorial de Mallorca diu així: «Es proposa executar l'hipòdrom en el lloc previst actualment pel planejament actual, Son Bordils, situat a la carretera d'Inca-Sineu, o en una altra ubicació». El projecte d'hipòdrom per a Inca preveu la construcció d'unes quadres i graderies amb capacitat per a unes 5.000 persones a més d'un aparcament.

El batle d'Inca, Pere Rotger, no va voler ahir pronunciar-se respecte d'això ja que no existeix fins ara una sol·licitud formal. «És veritat que he escoltat coses, m'han arribat notícies a través de terceres persones però no hi ha res formal i hem de ser prudents», va comentar.

El batle recordà que «també fa anys que es parla de fer un golf a Son Catiu però mai no hi ha hagut una petició formal». El president del Club Hípic Raiguer, Simó Riera, mostrà ahir la seva sorpresa davant aquesta situació. Digué que no té constància del projecte encara que «tot el que serveixi per fomentar l'esport hípic en principi ens pareix bé».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris