tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

El PP es queda tot sol al Consell defensant la piscina de Pedro J.

L'absència de Munar impedeix que s'aprovi la moció del PSM

L'absència de la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, impedí ahir que el ple de la institució insular aprovàs una moció del PSM en defensa del dret de pas al domini públic maritimoterrestre, en una clara al·lusió a la polèmica piscina de Pedro J. Ramírez. Els populars es quedaren sols en el rebuig de la proposta i, tot i no tenir majoria al Consell, els seus vots bastaren per evitar que prosperàs.

Encara que UM s'alineà amb les forces progressistes, l'absència del socialista Francesc Quetglas per motius personals i el fet que la presidenta Munar abandonàs la sala moments abans de la votació, expliquen que el PP en tingués prou amb els seus vots per rebutjar una moció que instava el Ministeri de Medi Ambient a garantir el dret de pas pel domini públic.

El portaveu del PSM, Antoni Alorda, denuncià la «irregularitat» en la concessió d'una piscina pública per al «xalet privat» que Pedro J. Ramírez té a la Costa dels Pins. També instà a garantir el dret de pas pels camins públics de Manacor.

El responsable del PP, Antoni Coll, rebutjà la iniciativa amb un al·legat en defensa de la propietat privada i acusà al PSM de voler recuperar el protagonisme que ERC li hauria pres en el cas de la piscina. Per acabart advertí que és als tribunals on s'ha de demostrar la titularitat pública.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris