nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Els universitaris estrenen un vial i un pàrquing en el retorn a classe

Els milers d'alumnes del campus es tornen a trobar amb embossos

Milers d'universitaris varen acudir ahir a la Universitat de les Illes Balears (UIB) per iniciar les classes del curs 2005/2006 estrenant un nou accés al campus de la carretera de Valldemossa i un nou pàrquing.

Concretament, ahir s'obrí a la circulació el nou aparcament de ponent del campus, que té una capacitat de 900 vehicles. L'aparcament respon a la modificació del pla especial del campus universitari, en el qual es preveu el nou accés per la rotonda d'entrada al ParcBIT i a la Universitat. Així mateix, es preveu que l'aparcament conegut com «codi de barres» passi a ser una zona parcialment edificable per quan es presentin necessitats d'immobles nous.

Pel que fa a la intensitat del trànsit, aquesta va ser un poc major del normal. En part, aquest panorama es va produir per les obres que es realitzen a la carretera de Valldemossa. També, alguns accessos a aquesta via, com els compartits amb els polígons i amb els centres comercials, presentaven una intensitat del trànsit molt més alta del que és habitual.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris