nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Emotiva entrega dels premis Paulí Buchens i de Turisme

Pere Rotger, Ramon Socias, Joan Flaquer, Catalina Cirer i Pere A. Serra varen presidir l'acte de lliurament dels guardons

L'asturiana Ana María Villabrille i el mallorquí Josep Lluís Yuste foren ahir distingits amb el V Premi Paulí Buchens i amb el III Premi Ibatur de la Conselleria de Turisme, en un acte emotiu a l'hotel Son Net de Puigpunyent.

Florencio Arnán, president de la Fundació Actilibre, recordà que el Grup Serra i l'entitat que dirigeix convoquen des de fa cinc anys uns guardons que reconeixen els millors projectes dels alumnes del curs d'expert en turisme i màrqueting turístic, de la UNED, amb l'objectiu d'honorar la memòria de Paulí Buchens, que fou batle de Palma, president del Foment del Turisme i vicepresident del Grup Serra.

Pere A. Serra, president del Grup Serra, destacà la figura de Buchens, i afirmà: «Cada any l'estimam més, el necessitam més».

Assistiren a l'acte Ramon Socias, delegat del Govern; Pere Rotger, president del Parlament; Joan Flaquer, conseller de Turisme; Catalina Cirer, batlessa de Palma; Paula Mir, viuda de Buchens, i el seu fill; el director del curs de la UNED, Ramón Rufin; els empresaris Miquel Vidal i Miquel Font; l'economista Esteve Bardolet i Sebastià Ginart, vicepresident del Grup Serra, com també com alts càrrecs de l'empresa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris