nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Divisió d'opinions amb les noves freqüències del ferrocarril

Alguns usuaris es queixen que els trens arriben més tard a Palma


Els usuaris del tren enquestats per Diari de Balears opinen sobre les noves freqüències que es posaren en funcionament el passat dia 1 d'octubre. La principal novetat és l'increment de noves freqüències de trens. Així, els combois que cobreixen les línies Palma-Inca-sa Pobla sortiran dels punts d'origen en els dos sentits cada hora, la qual cosa representa 32 freqüències al dia. Pel que fa al recorregut Palma-Inca i viceversa, es podrà realitzar aquest recorregut cada 30 minuts. Per als usuaris de Manacor no s'han incrementat les freqüències, i així surten 16 trens i n'arriben altres 16 més cada dia.

Francisca Siquier conta: «Per anar a Palma m'hauria anat bé que haguessin augmentat els vitages perquè la carretera està molt malament; les obres endarrereixen molt la circulació i per això preferesc no agafar el cotxe. Reconec que per als treballadors que han d'emprar el tren és un problema que el primer surti més tard que abans».

Lluís Bosch Socies diu que «a mi em va millor el nou horari perquè tenc més freqüències; principalment empro el tren per anar a Palma i així no he d'aparcar». Teresa Catalán explica que «és un avantatge que hi hagi més trens. És cert que alguns surten ara dos o cinc minuts més tard, però la diferència és poca i en canvi és un gran avantatge que hi hagi més trens». Yasmin Arias, usuària habitual del tren, es queixa que els nous horaris del tren arribin uns minuts més tard que abans a Palma: «Haurien de posar un tren abans per arribar a temps perquè la puntualitat és important per a molts viatgers i dos o cinc minuts de diferència pot suposar arribar tard».

Toni Colomer assenyalà: «L'important és que siguin puntuals i compleixin els horaris» i aposta «per tenir menys autopistes i més tren». «Tot el que sigui beneficiós per al transport públic està bé, encara que crec que és una cortina de fum perquè no han invertit en el tren».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris