algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

La primera Fira de les Oportunitats ofereix gangues des de dijous

Devers 24 comerços hi liquidaran els seus excedents de temporada


Aquest cap de setmana, 24 comerços d'Inca posaran a la venda els seus excedents de temporada amb grans descomptes, en el marc de la primera Fira de les Oportunitats, una iniciativa de la Mesa de Comerç per dinamitzar el centre comercial de la capital del Raiguer.

Els visitants pagaran una entrada simbòlica d'un euro per accedir al recinte firal, un envelat gegant que s'instal·larà a la plaça de la Llibertat, on estarà fins al Dijous Bo, per acollir iniciatives diferents cada cap de setmana, primer la Fira d'Oportunitats i més endavant una mostra de cuina, la desfilada de la pell i activitats de les tres fires prèvies a la més important de totes.

La Mostra de les Oportunitats d'Inca obrirà les seves portes dijous, dia 6 d'octubre, a les deu del matí i es podrà visitar fins diumenge a les 20.00 hores. S'hi podrà trobar tota casta de productes a preus molt econòmics, des de roba i complements a ulleres de sol, entre altres articles, segons explicà el regidor de Comerç de l'Ajuntament, Felip Jerez.

«Intentam dur iniciatives innovadores, pioneres a Mallorca, recollint sempre idees de la Mesa de Comerç», afirmà el regidor, per anunciar que la mostra d'ocasió és una novetat a l'Illa que ha sorgit de la Mesa de Comerç. Aquesta la formen l'Ajuntament i les diferents associacions de venedors de la localitat, i es reuneix periòdicament des de fa un any i mig.

A la veïna illa de Menorca, s'hi organitzà una jornada de característiques semblants a la Fira de les Oportunitats i fou visitada per devers 22.000 persones, assegurà el batle de la capital del Raiguer, Pere Rotger.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris