nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
24°

Gran èxit de Fires d'Agricultura i Artesania malgrat el mal temps

La Trobada de Gegants fou un dels majors atractius de la jornada

N.L. Llucmajor.
Malgrat el fred i la pluja, el públic tornà a donar-se cita un any més al passeig de Jaume III per assistir a la V Fira Artesana i a la segona, la d'ahir, edició de la Fira d'Agricultura, en el marc de la qual es desenvoluparen tota una sèrie d'actes.

L'acte que causà més expectació entre els assistents, sobretot entre els més petits, fou la Trobada de Gegants que es va realitzar per primera vegada a Llucmajor i reuní 22 gegants vinguts d'Inca, Sóller, Palma i Muro. També hi assistiren els gegants del barri palmesà de Son Sardina i els del Consell de Mallorca.

La Trobada de Gegants va ser amenitzada pels xeremiers, que van recórrer els carrers i acabaren la desfilada al passeig de Jaume III, on tocaren una ballada molt aplaudida per tots. L'acte tingué per colofó un breu discurs del batle de Llucmajor, Lluc Thomàs (PP), qui agraí la participació dels gegants a les fires de Llucmajor.

D'altra banda, el restaurant Ca Ses Monges de Sant Jordi preparà una paella de verdures per a 600 persones amb ingredients a base d'hortalisses i llegums ecològiques. També es va fer la IV Trobada de Randeres de Coixí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris