nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
16°

Milers de persones visitaren la Fira, tot i la pluja, atretes per les novetats

La pluja no ha impedit que milers de visitants hagin passejat per la mostra aquests dies

PLUJA DE PARAIGÚES. Les autoritats, igual que la resta de visitants hagueren de passejar per la Fira servint-se del paraigua. Tot i la pluja, milers de persones han passat aquest cap de setmana per la tradicional Fira d'Alcúdia, que incorporava atractives novetats, com les matances en viu, l'elaboració tradicional d'oli o la fira del vi.

Poques fires tradicionals tenen el caràcter renovador de la d'Alcúdia, que incorpora cada any importants novetats, en aquesta edició, la fira del vi, les matances en viu, l'elaboració d'oli i la projecció d'imatges històriques de la localitat, entre altres.

Tant de treball té la seva recompensa i, tot i la constant pluja d'ahir, varen ser molts els visitants que decidiren apropar-se fins a Alcúdia per gaudir amb la seva tradicional Fira d'octubre.

Davall un intens mantell de paraigües, els visitants gaudiren de l'artesania, els productes balears i les distintes propostes, a excepció de la zona d'animals, convertida en un fangar i que pocs s'atreviren a visitar.

També es va haver de suspendre la primera fira del vi, ja que estava muntada a fora, al pati de Can Torró. Tot i la mala notícia, és indubtable l'èxit de la convocatòria, ja que dissabte, primer dia de la mostra, la zona dedicada al vi va ser una de les més visitades.

Les autoritats arribades dels diferents pobles de Mallorca, volgueren donar exemple als visitants i passejaren per la Fira d'Alcúdia protegits per paraigües oficials. Ramon Socias, Pere Rotger, Jaume Font, Dolça Mulet, Miquel Àngel Borràs i Kurt Vianne, entre altres, varen viure un moment divertit, acompanyats de les autoritats locals quan es convertiren en espectadors de primera fila de la proposta «Alcúdia de Cine», una de les novetats d'enguany, consistent en la projecció d'imatges històriques del municipi rescatades per a l'ocasió dels arxius particulars i oficials. L'estand de l'Ajuntament, amb «Alcúdia de Cine», va ser un dels més visitats durant la Fira.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris