cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Llucmajor realitza el primer Congrés de l'Artesania Balear

El municipi celebra aquests dies la cinquena edició de la Fira Artesana de Sant Miquel

N.L. Llucmajor.
Llucmajor fou ahir la seu del primer Congrés d'Artesania Balear, organitzat per la Federació d'Empresaris Artesans de Balears i Afedeco, amb el patrocini del Govern, Consell i Ajuntament de Llucmajor. Aquest acte es va emmarcar dins del programa elaborat per les fires del 2005.

Al llarg del dia van tenir lloc diverses ponències i una taula rodona per analitzar la situació de l'artesania en l'actualitat. Finalment, es va procedir al lliurament de plaques de reconeixement a persones destacades del món de l'artesania, al qual va assistir el conseller de Comerç, Josep Joan Cardona; el d'Economia del Consell de Mallorca, Miguel Àngel Flaquer, i el batle Lluc Tomàs.

Mentre es desenvolupava el Congrés, el Passeig Jaume III acollia la V Fira Artesana de Sant Miquel, una fira que deu els seus inicis a la tenacitat dels artesans llucmajorers per mostrar al públic uns productes realitzats a partir d'una matèria i treballats des de l'inici al final per la mateixa persona. Maria Oliver, coordinadora de la fira, explicà que aquest any han augmentat els expositors a 60, i s'han ampliat també els productes oferts al públic. Oliver va destacar que s'ha aconseguit no només que la fira es conegui a les Illes Balears sinó també a fora. En la mostra artesana, els visitants poden gaudir d'una extensa i variada mostra. Lluc Ordinas, de la Ganiveteria Ordines, que ha participat des dels seus inicis en la fira, va subratllar la importància que té per donar a conèixer antics oficis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris