bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Rafel Nadal promocionarà Balears a Fitur i a la World Travel Market

També donarà a conèixer el torneig Mallorca Classic de Pula

L'organització del trofeu internacional de golf Mallorca Classic Pula ha arribat a un acord amb el tennista manacorí Rafel Nadal perquè es converteixi en la figura mediàtica promocional d'aquest torneig, de la targeta verda i de les Balears en les fires turístiques de Fitur 2006 i 2007, com també a la World Travel Market de Londres de l'any que ve.

Segons el seu representant, Nadal es compromet a assistir a aquests esdeveniments, «sempre que el seu calendari ho permeti», una cicumstància que es veurà condicionada pels torneigs en què participi i per les dates en les quals es disputin, en aquest cas l'Obert de golf d'Austràlia per gener i el Màsters de Tennis per novembre. Es tracta dels mesos en què tenen lloc la Fitur i la World Travel Market, de manera respectiva.

Amb la decisió de l'entorn de Nadal, s'aconsegueix captar per a la imatge promocional de les Illes un esportista mallorquí que té en aquests moments un impacte mediàtic d'àmbit mundial, però sobretot al Regne Unit, als Estats Units, Alemanya i França, com també a l'Estat espanyol, que en el sector turístic són els principals mercats emissors cap a l'Arxipèlag.

Ahir, des del Govern balear, valoraven de manera positiva l'acord entre els organitzadors del Mallorca Classic Pula i Rafel Nadal, «perquè es tracta d'una estrella mediàtica en tot el món, motiu pel qual tindrà un impacte promocional importantíssim en la Fira Turística de Madrid i en la de Londres». Així ho indicava ahir el gerent de l'Institut Balear de Turisme -Ibatur-, Raimundo Alabern, després de ser-ne informat.

Enguany, el Mallorca Classic també ha arribat a un acord de les mateixes característiques amb la model alemanya Claudia Schiffer, i d'aquí la seva presència a la ITB de Berlín el març passat. La model alemanya té firmada una altra participació promocional per enguany, en concret a la World Travel Market de novembre a Londres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris