algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'oposició lamenta la situació de «provisionalitat» del 'govern Cirer'

Fonts de la Policia asseguren que Jiménez s'ha acomiadat dels seus

Tots els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Palma lamentaren ahir la situació de «provisionalitat» en la qual es veu immers l'Executiu municipal davant la «indecisió» de Catalina Cirer d'emprendre la remodelació «anunciada» del seu gabinet. Ahir, els grups municipals del PSOE, EU-EV i el PSM exigiren a la batlessa que posi fi a la situació i que en doni explicacions a la ciutadania.

Per la seva banda, fonts de l'entorn de Maite Jiménez, a la Policia Local, asseguren que la regidora de Seguretat Ciutadana ja s'ha acomiadat dels seus. De fet, es dóna per cert que Jiménez se'n va a la regidoria de Turisme i que serà substituïda la setmana vinent per Rogelio Araújo, que cessarà com a regidor de Cultura, àrea que ocuparà Francesca Bennàssar després d'abandonar Turisme.

El portaveu del PSOE, Antoni Roig, exigí a la primera edil que posi fi a la «provisionalitat» del seu equip i que «destitueixi o confirmi» els regidors qüestionats. Roig advertí que aquesta situació lleva eficiència a l'Ajuntament i demanà la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus, perquè Cirer s'expliqui davant els grups.

Marisol Fernández, regidora d'EU-EV, declarà que «ja comença a ser hora que la batlessa expliqui el que succeeix, perquè la manca de transparència és preocupant». Fernández comentà que «allò més substantiu és saber quins són els problemes que han generat aquesta crisi: nosaltres creim que Cirer no té el timó i manté l'Ajuntament a la deriva».

El portaveu del PSM, Pere Muñoz, demanà «coherència i rigor» a Cirer en els canvis a les àrees de batlia. Segons Muñoz, «que després de dos anys de feina com a responsable d'una àrea, de cop i volta te n'assignin una de completament diferent pot desmuntar tota la feina començada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris