muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Suprem valida la concessió del mercat de l'Olivar a Unió d'Usuaris

No admet un recurs contra la gestió i l'ampliació de les instal·lacions

La Sala Contenciosa del Tribunal Suprem ha declarat «inadmissible» un recurs de cassació presentat per l'entitat mercantil Túneles de Mallorca Segundos SL en contra de l'acord del ple de l'Ajuntament de Palma, de 20 de març de 1997, en virtut del qual adjudicà a Unió d'Usuaris del Mercat de l'Olivar SL la concessió administrativa per a la gestió i l'ampliació del servei públic del mercat municipal de la plaça de l'Olivar.

La sentència rebutja la petició de la demandant que es declari nul l'acte d'adjudicació. Així mateix, destaca que Túneles de Mallorca Segundos SL no ha justificat en el seu escrit la rellevància que en la sentència hagin pogut tenir les normatives estatal o comunitària, limitant-se a prometre que justificarà amb un recurs de cassació la rellevància dels articles que considera violats, amb la qual cosa, òbviament, «no compleix l'exigència requerida segons el sentit que s'atorga per la doctrina jurisprudencial». Així mateix, els magistrats asseguren en la resolució que Túneles de Mallorca es limita en el seu recurs a referir-se a la «inaplicació indeguda de les normes de Dret estatal, que integren els fonaments de Dret».

Túneles de Mallorca Segundos SL insistia que la proposta de l'adjudicatària «incompleix la clàusula 5.5, que s'aprecia en la seva conducta el corporativisme reflectit en el Reglament de Règim Interior, acreditat pel dictamen emès pels auditors i que, en conseqüència, es produeix una vulneració dels principis de llibertat, igualtat i lliure concurrència».

Al·legava en relació amb la reestructuració del mercat a com nucli de l'objecte concessional, «l'obligació dels licitantes d'oferir en les seves proposicions el pla confeccionat per dur a terme aquella».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris