algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

El Consell dóna el vistiplau al canvi d'ús dels terrenys del PAC

L'inici d'obres estava previst inicialment per a finals d'aquest any

El Consell Insular de Mallorca ha donat el vistiplau al canvi d'ús on s'ubicarà el futur PAC de Can Picafort, un tràmit indispensable per poder redactar el projecte de construcció del nou edifici, l'inici d'obres del qual estava previst per a finals del 2005.

El mes de febrer la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell Insular de Mallorca suspengué el canvi d'ús dels terrenys de comercials a sanitaris assistents, de manera que donava la raó a Unió Mallorquina, que ja a la legislatura passada denuncià la modificació puntual de la normativa urbanística, en què es va incloure el canvi d'ús dels terrenys.

I és que a l'equip de govern municipal (PP-CPU) hi havia vinculat el canvi d'ús del sòl del PAC en un conveni urbanístic amb una agrupació hotelera en el mateix sector urbanístic, conveni que va ser impugnat per UM.

Finalment l'Ajuntament ha aconseguit esmenar tots el impediments urbanístics, encara que s'ha de mencionar que la Comissió Insular d'Urbanisme aprova amb prescripcions el canvi d'ús i obliga a eixamplar unes voravies existents en el sector 11 de Can Picafort on s'ubicaran el PAC i l'esmentat hotel.

Una vegada confirmat el canvi d'ús dels terrenys, l'Ajuntament procedirà a confirmar-ne la cessió a la Conselleria de Sanitat del Govern balear, que podrà encarregar el projecte de construcció del nou edifici i accelerar així la licitació de les obres, prevista inicialment per a finals del 2005 i que preveien inaugurar-se a mitjan 2006.

La construcció del PAC de Can Picafort s'ha anat retardant per diferents motius en els darrers anys des que l'exconsellera de Sanitat Aina Salom concedís el PAC al municipi ara fa sis anys. Faltava determinar si el nou equipament es construiria a Can Picafort o bé a Santa Margalida i no hi va haver acord entre els socis de govern (PP-CPU) fins el setembre de 2001.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris