algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Rosselló denuncia «tracte de favor» a Pedro J. per la piscina i nega que hi hagués assalt

«No hi hauria cap problema sense els permisos que donà Matas»


El portaveu d'EU-EV al Parlament, Miquel Rosselló, defensà ahir l'acció realitzada a la piscina del periodista Pedro J. Ramírez per membres de la seva coalició d'altres partits i negà que es produís cap intent d'assalt a la propietat, com assegura Ramírez, i molt menys al domicili privat del company d'Agatha Ruiz de la Prada.

«La nostra acció tenia com a objectiu reivindicar el dret de pas per un espai situat en el domini públic, a més de reivindicar les múltiples irregularitats urbanístiques que s'han produït a la zona de la Costa dels Pins», assegurà el dirigent d'EU-EV.

Sobre les reiterades denúncies realitzades pel mateix Ramírez en el sentit que es produí un intent d'assalt a una propietat privada, el portaveu parlamentari d'EU-EV va assenyalar que aquesta és just la versió del periodista.

«Ell pretén donar-ne una visió i sosté que aquesta és una guerra contra una persona en concret, però aquesta versió no és la realitat de les coses ni molt manco», va assenyalar Miquel Rosselló.

Respecte d'aquesta qüestió, assegurà que la regidora de la coalició que intentà exercir el dret de pas per la zona que ocupa la piscina també ha acudit a denúncies semblants fetes a la zona del Llevant sobre la «lamentable» situació en la qual es troba la costa mallorquina.

«Greenpeace ha realitzat un estudi en el qual denuncia que la costa de les Balears és una de les que presenten més il·legalitats urbanístiques», asseverà Rosselló. Així mateix, explicà que s'havia elegit la piscina de Pedro J. Ramírez perquè es tracta d'un personatge públic «que incompleix una normativa».

A continuació, afegí que el propòsit dels qui tractaren d'accedir a la zona de domini públic era fer una denúncia, «i quan fas una denúncia cerques que tingui la màxima repercussió possible», assenyalà el portaveu d'Esquerra Unida-Els Verds.

Miquel Rosselló recalcà la quantitat de casos irregulars i d'indisciplina urbanística que es registren a la costa de l'Arxipèlag, però també volgué destacar la situació «singular» en la qual es troba la piscina del periodista i de la seva companya.

Quan era ministre
A diferència d'altres zones de la costa illenca, la piscina de Pedro J. Ramírez disposa de permisos, concedits per l'actual president del Govern balear, Jaume Matas, en la seva època com a ministre de Medi Ambient de l'Executiu de José María Aznar.

«En la nostra denúncia, a més de reclamar el dret de pas i d'exigir que es compleixin els drets ambientals, també volguérem exigir que s'actuï amb transparència, perquè en aquest cas hi ha hagut un tracte de favor molt clar», assenyalà Rosselló. Segons el seu parer, Jaume Matas no hauria d'haver donat cap permís, ja que va ser precisament aquesta concessió la que va originar el problema actual existent amb la piscina i la seva situació de singularitat.

«Si Matas no hagués donat segons quines ordres en la seva època com a ministre de Medi Ambient, ara no estaríem en aquesta situació», postil·là el portaveu d'EU-Els Verds al Parlament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris