nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Cirer tanca la 'crisi' i remodela fins a tres àrees del seu equip de govern

Jiménez, Bennàssar i Araújo canviaran les seves responsabilitats

Cirer remodelarà fins a tres àrees del seu equip de govern: Seguretat Ciutadana, Turisme i Cultura. Allò que fa una setmana eren meres conjectures s'hauria pogut fer realitat ahir mateix al despatx de la batlessa. D'aquesta manera, Maite Jiménez, Francisca Bennàssar i Rogelio Araújo canviaran de lloc a l'organigrama municipal els propers dies.

Mentrestant, es manté el dubte sobre el futur de Carlos Veramendi. El regidor conservador manté per ara el seu escó al Consell de Mallorca. Tot i això, Cirer pensa en ell com a coordinador de les oficines dels cinc districtes de Palma. Un altre tema és la 'crisi' ocasionada per la fugida de la responsable de l'àrea d'Infraestructures, Rosa Arregui. De fet, l'abandó de la regidora no electa era l'excusa ideal perquè Cirer escometés la segona remodelació de l'Executiu municipal d'aquesta legislatura.

La màxima autoritat del municipi anuncià ahir que té previst cobrir la vacant de Rosa Arregui aquesta mateixa setmana, tot i que encara no sap com. Abans o alhora, Cirer llevarà Maite Jiménez de Seguretat Ciutadana i la durà a Turisme. De manera que la titular d'aquesta àrea, Francisca Bennàssar, passarà a ocupar-se de l'àrea de Cultura, que actualment dirigeix Rogelio Araújo, qui se situarà al capdavant de Seguretat Ciutadana. Aquesta és la remodelació que ja ha tancat la batlessa.

Cirer i Bennàssar tenen previst viatjar avui a Madrid per participar en una reunió de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Per ara, la batlessa no ha modificat la seva agenda a l'espera d'acordar el moment i l'hora de fer pública la remodelació del seu equip.

Ritme de feina i nétes
La regidora no electa Rosa Arregui formalitzà divendres passat la seva renúncia davant la batlessa, qui ha de trobar un recanvi al capdvant de l'àrea d'Infraestructures.

Quant a aquest imminent recanvi, Cirer explicà que «no sé si serà un repartiment de competències o un canvi dins el grup de persones que constitueixen l'equip de govern, o si optam per una persona aliena a les llistes electorals». El misteri es resoldrà els pròxims dies, tot i que hi ha la possibilitat que Urbanisme assumeixi la competència.

L'advocada Rosa Arregui explicà ahir que la seva partida de Cort obeeix estrictament a raons familiars, ja que «el ritme de feina a l'Ajuntament no em permet dedicar-me a les meves nétes de quatre mesos, Mari i Mencia». Tot i això, Arregui es declarà «una fervent admiradora» de l'equip de govern municipal i de la batlessa Cirer.

Abans d'arribar a Cort, aquesta navarresa de 58 anys i funcionària de carrera s'incorporà a la vida política el 93 com a directora general de Menors, just al mateix moment que Cirer era nomenada per l'expresident Cañellas consellera d'Interior.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris