muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

Els veïns de Cales denuncien els renous de la zona d'oci nocturn

Demanen a l'Ajuntament que faci complir les ordenances municipals


Els veïns de Cales de Mallorca han denunciat les contínues molèsties que pateixen des de ja fa anys a causa dels renous procedents dels bars, hotels i pubs que tenen oberts els seus establiments fins a altes hores de la matinada i no respecten les ordenances municipals en matèria de contaminació acústica.

De fet, els residents han impulsat una recollida de signatures que han presentat davant l'Ajuntament de Manacor perquè prengui mesures. Les queixes pels renous en aquesta zona en concret se succeeixen estiu rere estiu i s'han convertit en un greu problema, ja que «ens lleven hores de dormir i hem perdut qualitat de vida».

En el document de recollida de signatures els residents expliquen que «sol·licitam a l'Ajuntament de Manacor que prengui les mesures que consideri oportunes en aplicació de les seves ordenances municipals per evitar els continus renous procedents de diversos locals d'oci». En aquest sentit, afegeixen que les molèsties se succeeixen «des de l'horabaixa fins passades les dotze de la nit, fet que impedeix no només el descans, sinó que ha convertit els nostres habitatges en inhabitables».

La manca d'una solució a aquest problema ha provocat que fins i tot alguns residents s'hagin plantejat posar els seus habitatges en venda, ja que no poden «suportar més» els renous del clients.

Els veïns manifesten que els renous s'allarguen fins més enllà de les 12 de la nit en alguns locals i que, encara que se sentin a l'horabaixa, el volum a què posen la música és inaguantable i fa les cases inhabitables.

«L'única cosa que demanam és que apliquin la llei i que a partir de les dotze de la nit es respectin les ordenances, abaixin el volum i llevin la música», expliquen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris