bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La variant sud s'obrirà al trànsit per la segona quinzena d'octubre

L'obertura de la nova via ha sofert un retard d'uns dos mesos

La variant sud d'Inca s'obrirà al trànsit durant la darrera quinzena d'octubre, segons informà ahir durant la seva visita a les obres la consellera d'Obres Públiques del Govern balear, Mabel Cabrer. Així, l'obertura de la nova via de 5,5 quilòmetres que ja es troba a la recta final de la seva construcció, pateix un retard d'uns dos mesos ja que es preveia que les obres estiguessin llestes a finals d'aquest estiu.

L'enginyer de les obres, Juan Manuel Pérez, explicà que les «obres estan a punt de finalitzar-se ja que només queda la connexió entre la variant i les obres de l'autovia Inca-sa Pobla», i continuà dient que «els set enllaços a diferent nivell estan finalitzats i compten amb unes estructures diàfanes i molt estilitzades».

Durant la seva visita, Mabel Cabrer explicà que «només queda posar la segona capa d'asfalt en alguns trams de la variant i l'embelliment de la carretera amb l'enjardinament». Amb la finalització d'aquesta obra, que té un pressupost de 25 milions d'euros, s'aconsegueix la seguretat al trànsit i s'evitarà la gran congestió de trànsit que es produeix a diari a Inca amb el pas d'entre 40.000 i 50.000 vehicles. «D'aquesta manera es millorarà la qualitat de vida dels ciutadans d'Inca llevant molt de trànsit rodat als carrers del municipi», acabà Cabrer.

Per la seva part, el batle d'Inca, Pere Rotger, es mostrà satisfet pel desenvolupament de les obres i assegurà que «hi haurà un abans i un després a Inca amb la nova variant que facilitarà una bona comunicació de la ciutat del Raiguer respecte dels altres pobles».

D'altra banda, la consellera d'Obres Públiques Mabel Cabrer, assegurà que les obres que es realitzen a diverses carreteres de Mallorca estaran totalment enllestides pel proper estiu i així hauran aconseguit posar les infraestructures de l'Illa a l'alçada de les d'Espanya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris