algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

L'ampliació de Can Peu Blanc no estarà a punt fins al gener de 2006

L'obra permetrà agrupar tots els cursos d'ESO en un sol institut

M.M.Sa Pobla.
Les obres que des del juliol passat es duen a terme a l'edifici de Can Peu Blanc, a sa Pobla, no estaran acabades fins al gener o febrer vinents, tal com estableix el termini d'execució. Tot i així, s'espera que al llarg del mes de setembre es puguin enllestir les tasques corresponents als espais de l'edifici central, com ara la biblioteca o la secretaria.

Gràcies a aquest projecte, finançat per la Conselleria d'Educació, a partir del proper curs totes les classes d'ensenyament secundari obligatori -ESO- que s'imparteixen al centre Joan Taix -a l'altra banda del poble- es podran fer a Can Peu Blanc. D'aquesta manera, al primer dels centres esmentats s'hi impartirà just formació professional. «Tenir un mateix institut en dos centres separats era molest per al professorat, que es veia obligat a anar d'una banda a l'altra de sa Pobla. És una ampliació que havíem demanat feia temps i que, si els terminis es compleixen, podrà estar a punt per gener», explica el regidor d'Educació, Antoni Serra.

A més de la construcció d'una vintena d'aules noves, les instal·lacions de Can Peu Blanc disposaran d'un saló d'actes polivalent i de laboratoris.

Quant a la resta de centres docents de la localitat, les obres d'ampliació ja estan enllestides i permetran afrontar l'increment de la demanda. Així, al col·legi públic Tresorer Cladera s'hi han habilitat dues miniaules de suport i s'ha instal·lat un nou sistema de calefacció al col·legi públic de Vialfàs. Aquest també inclou una nova aula que s'ha pogut ubicar al lloc que abans ocupava el gimnàs, reconstruït l'any passat. «D'acord amb el que hem previst en les reunions de planificació de l'inici de curs, crec que transcorrerà amb normalitat. És cert que en qualque cas les ràtios d'alumne per aula són elevades, però es compleixen els mínims», conclogué Serra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris