algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Thomàs criticava el batle el 2004: «El PP ens ha fet diverses putades»

Les actes d'UM reflecteixen dures crítiques del trànsfuga a Delgado

Les actes de les reunions d'UM de Calvià deixen en evidència els arguments de Joan Thomàs, que defensa l'existència d'un intent de moció de censura i que a més fou ell qui el frenàs, perquè els documents, també aprovats per ell mateix, reflecteixen la seva actitud dura i crítica amb Carlos Delgado i amb el seu equip.

En una reunió del comitè de la formació nacionalista el 26 d'octubre de l'any passat, Thomàs, ara home de confiança de Delgado, manifestà que «UM vol canviar l'actitud, almanco fins a final d'any, per forçar un canvi en el PP». El trànsfuga manifestà que existien problemes a les àrees de Protocol, Comunicació, de Batlia i d'Urbanisme. I assenyalà que es devien a la «figurera» del regidor Alberto León.

El mateix dia, explicà als membres de l'òrgan de direcció local que «el PP ens ha fet diverses putades -la carta de Son Massot al Consell, els habitatges de protecció oficial de Calvià aturats; i Alberto León presidint actes, en lloc del seu superior Isidre Cañellas-». I també que «els temes urbanístics s'allarguen massa, mentre que quan el PP hi té interès en dos dies ho té solucionat». I afegí que «en començam a estar farts» per explicar tot seguit un acord «per no assistir a més reunions motivades pel pacte amb el PP, ja que no serveixen per a res, i val més que cada partit presenti les seves propostes per separat». Per acabar, Thomàs afirmava: «En tot cas, farem allò que trobi el comitè local».

D'altra banda, l'exedil d'UM va fer saber als seus companys de partit que se sentia «boicotejat» per la regidora de Cultura en l'organització de les festes de Calvià Vila.

Salvador?
També coincideix en el temps aquesta presumpta moció de censura, que Thomàs afirma que aturà, amb la col·locació per part de Delgado d'una placa a la seva casa i en la qual es llegia «cas Batle». El trànsfuga començà a bravejar d'haver-ne encarregada una altra amb un «ex» per «afegir al 'Batle'», contradient l'actitud que ven al PP de salvador del primer edil, quan era l'únic que es manifestava en contra seu.

D'altra banda, destaquen les opinions de la dona de Joan Thomàs, Joana Bauçà, que exercia d'administrativa a les oficines d'UM de Calvià. El la reunió extraordinària del comitè, després del ple del 3 de novembre, en el qual es tractà de la baixada d'imposts, l'acta reflecteix que Bauçà qualificà Delgado de «càncer» i l'acusà de fer una feina de desgast contra UM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris