muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Sis mesos sense aclarir el presumpte frau en la recollida de fems en rústic

La comissió municipal donarà les conclusions el mes de setembre

A principis de setembre es compliran sis mesos des que el PSM advertí l'equip de govern del presumpte frau que podria estar cometent a l'Ajuntament l'empresa Cespa en el servei de recollida de fems en rústic.

En tot aquest temps, des de l'equip de govern no s'ha fet cap passa per esbrinar aquests fets; s'han limitat a donar suport a la creació d'un comissió d'investigació municipal, en la qual ha mostrat evidents mostres de desinterès.

Les sospites dels nacionalistes apunten que l'empresa recollia fems en els municipis de Felanitx i Porreres abans de passar per Inca i després tot el volum de residus es carregava a Inca quan era pesat en els centres de tractament de Tirme. El PSM sosté que l'empresa actuaria així perquè, mentre que pel servei que realitza en els municipis de la Mancomunitat del Pla cobra una quantitat fixa, a Inca ho fa en funció de les tones recollides.

Després de mesos de feina, a la comissió municipal s'han reunit testimonis i informes corroborant la hipòtesi, com la declaració d'un exconductor de l'empresa que confirmà el frau, o el seguiment policíac durant 15 dies a l'empresa, on les quantitats recollides que va presentar foren molt inferiors a les d'abans. Alhora, l'equip de govern ha tret a concurs un nou servei de recollida de fems per vuit anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris