algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

L'Observatori Balear de Drogues serà una realitat abans de cap d'any

Coordinarà la promoció i la realització d'estudis sobre addiccions

S.C. Palma.
La Conselleria de Salut i Consum enllesteix la posada en marxa de l'Observatori Balear de Drogodependències i altres Addiccions, que ha de coordinar la promoció i la realització d'estudis i d'investigacions sobre aquest tema.

La creació de l'entitat esmentada a càrrec del Govern és prevista en l'article 41 de la Llei de Drogodependències i altres Addiccions, que es començà a aplicar el 10 de juliol passat.

De fet, com explica el coordinador autonòmic de Drogues, Bartomeu Jaume, en aquests moments ja existeix allò que «podem considerar un primer fonament d'aquest futur òrgan, en el marc del Centre de Coordinació de Drogodependències de la Conselleria de Salut i Consum». De moment, només n'és un departament que recull tot un seguit de dades epidemiològiques i documentals en matèria d'estupefaents i addiccions a les Illes.

La intenció de la Conselleria és que l'Observatori de Drogues comenci a funcionar abans que acabi l'any i ara s'enllesteixen els tràmits per a la seva creació i ubicació, que amb tota certesa serà a la seu mateix del departament de Salut i Consum.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris