muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Cort encara no ha decidit com es farà la remodelació d'Antoni Maura

Es discuteixen diverses opcions per a la nova decoració del carrer


Cort encara no ha decidit com remodelar el carrer d'Antoni Maura, que es troba actualment en obres per la construcció d'un nou pàrquing que enllaçarà amb el del Parc de la Mar.

El projecte començà el febrer del 2004 a través dels estudis arqueològics que determinaren si es podia dur a terme l'obra i que acabaren el setembre del mateix any. A partir de les investigacions fetes dels nivells estratogràfics, es donà permís per continuar endavant amb les obres amb certes condicions relacionades amb la protecció i documentació de tots els elements arqueològics que es trobassin durant els treballs.

El final de les obres es preveu per al novembre del 2006, mes en el qual ja hauria d'estar feta la remodelació de la superfície d'Antoni Maura. Tot i la proximitat del final de les obres, encara no s'ha triat el model que decorarà l'exterior del carrer.

De moment, es discuteixen diverses opcions, entre les quals es troba la de deixar-lo com estava abans de la creació del nou pàrquing. Aquesta opció és la que es defensa en el projecte de remodelació, en el qual s'especifica que es «recuperarà» l'espai per als vianants i es preveu la replantació dels arbres que hi havia. Tot i això, pareix que la decisió final la pendran els veïns ja que Cort iniciarà els pròxims mesos una campanya per demanar als habitants de la zona què s'estimen més per al seu carrer.

Si bé els dubtes es mantenen respecte a Antoni Maura, no passa el mateix amb la part del Parc de la Mar que també està en obres a causa de la construcció de l'enllaç dels dos aparcaments subterranis. S'ha decidit que es deixarà així com estava.

Amb aquest projecte d'ampliació del pàrquing del Parc de la Mar es crearan un total de 836 places, 720 de les quals seran per al públic, mentre que la resta es reservaran per a residents. Per entrar-hi s'habilitaran tres entrades i dues sortides per vehicles, cinc passos pels peatons i dos mes en ascensor. El cost total de les obres s'estima en uns 18 milions d'euros, dels quals uns dos i mig estaran destinats a la remodelació del carrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris